Tuesday, January 31, 2012

++adek

used to be one of the top played songs during UK days


Adekku sayang, ijinkanlah kupegang
Agar kujadi kuat, tuk mengatakan
Bahwa adekku sayang, jangan dulu dijawab
Karna tak mudah, tuk katakan ini

Bahwa kaulah seorang
Malaikat di hatiku
Kau buat hidupku jadi indah
Untuk kujalani

Adekku sayang, jangan dulu dijawab
Biarkanlah dulu, aku habiskan
Tentangmu yang manis, jangan dulu dijawab
Karna ku ingin kau mengerti

Tingginya ku terbang
Ge-er dan kusenang
Kuingin lagi kau puji
Oh kasihku

++soalan

Takkan x pernah terdetik sekalipon dlm hati korang perasaan mcm lebih baik mati je?

Sent from my iPhone

Monday, January 30, 2012

++the one who is innocent

"hey, u look innocent!" "i am innocent" "i hope so! i hope so!"
5minutes after that..
"hey, u look innocent!" "i am innocent" "i hope so! i hope so!"
5 minutes after that..
"hey, u look innocent" "i AM innocent!" "yes darling, u really look so innocent, not like any other girls in here" "im not sure that's a compliment or sarcastic thing, but thank u"
15minutes later "u really look innocent, dear" "i am... (kali ni suara dah pasrah)" "u know u really dont look like u r enjoying it in here, u really look innocent" "well, what can i say" "i guess innocent people like u didnot exchange numbers, i guess, i am right, right" "u sure is right sir" "u really look innocent" "i am innocent"
amek handbag dan libas kepala mung..

currently listening to:-
currently feeling:-
i wanna be:-

++the one with the game

too much hiatus, too little patience and love..

when kuyt scored the 2nd goal at the very very last minutes on saturday night,
i screamed (together with my neighbour, who suprisingly tetibe sokong liverpool),
i know right, people are unity-ing when it comes to 'against manchester united'
nasibaik we were separated by the walls, if not i wouldhv been hugging him, anonymously. too.

and then there were some random news from kakcy** that followed the joyfull moment.
(actually it was dragged from before the game satrted, but i paused her, i wanted to enjoy the victory (as if i knew that liverpool's gonna win this game), so to say).
and the feeling was shattered, perghhh. riteaway. perghhh.
it was like getting happy for getting this whole marshmallow cheese cake and then somebody clunsy pushed you from behind and bammm, ur face being smacked to the whole cake.

hehehe.

ok lah tu. kot. atlis i wont be getting fatter.
u know i can consume the whole cake by myself right?
like the way i felt when suddenly u disappear from the snowfield..
1hr, 2hrs, 3hrs, 4hrs... waited.. and i started to munch everything from the freezingbox..

too many dramas, too little people survive..
and then u said i'm grieving.. ohyeah? r u sure? do u know what happen on the other day/s?
on friday nite for instance?
and do u know who are/were feeding me with too much info???
kan aku dah cakap hati aku dah kering..
dan boleh tak jgn sibukkkkk????
or if u think u want to tell me something, tell me, tapayah nak hint hint.

yes, i am that naive.

currently listening to:-
currently feeling:-
i wanna be:-

@LoveScopes, 1/30/12 4:00 AM

LoveScopes (@LoveScopes)
1/30/12 4:00 AM
I don't know what the key to success is, but the key to failure is trying to please everyone.
- Bill Cosby, ♋ #LoveScopes


Sent from my iPhone

Saturday, January 28, 2012

@ihatequotes, 1/28/12 3:00 AM

ihatequotes™ (@ihatequotes)
1/28/12 3:00 AM
It may seem like the wrong thing to do but you have to forget about the guy who forgot about you. #ihatequotes


Sent from my iPhone

Friday, January 27, 2012

@GirlDictionary, 1/27/12 3:52 AM

The Girl Dictionary (@GirlDictionary)
1/27/12 3:52 AM
No, I'm not single, I am in a long distance relationship. Because my boyfriend lives in the future.


Sent from my iPhone

Thursday, January 26, 2012

😭😭😭😭😭😭😭😭😭

Sent from my iPhone

Wednesday, January 25, 2012

@GirlDictionary, 1/25/12 10:04 AM

The Girl Dictionary (@GirlDictionary)
1/25/12 10:04 AM
When people walk out of your life, let them. You might miss them, but remember that you are not the one that gave up.


Sent from my iPhone

Friday, January 20, 2012

++doa

Ya Allah… gantikanlah di tempat keresahan ini dengan kedamaian,
di tempat kedukaan dgn kegembiraan
dan di tempat ketakutan dgn keamanan

Ya Allah, sejukkanlah gejolak hati ini dgn salji keyakinan
dan padamkanlah bara dijiwa dgn air keimanan..
dan letakkanlah di jiwa yg goncang ini kedamaian,

Ya Allah… halakanlah kebingungan pandangan hatiku kpd nur cahaya-MU
dan tindakan-tindakan ku yg keliru kpd jalan MU yg lurus..
dan palingkanlah org2 yg menyimpang dari jalan MU
kpd hidayah MU

Ya Allah... hapuskanlah jiwa yg resah dgn falak kebenaran,
lenyapkanlah dukacita ku, hilangkanlah kesedihanku,
sembuhkanlah kesakitanku.. dan halaulah keresahan dari jiwaku…

Ya Rabb…Ya Tuhanku… Daku berlindung kpd-MU
dari rasa takut,kami bersandar dan berserah hanya kpd -MU,
Daku tdk meminta tolong melainkn kpd-Mu

Engkaulah pemelihara ku, sebaik2 pelindung dan penolong…
Ameen...Ya Rabbal 'Alameen....

Thursday, January 19, 2012

++the one with 2012

dear diary,

i hope im not a lil bit late to list down my 2012 resolutions.
actually not much.
but i think im gonna focus more on the faith part this year (dan tahun2 mendatang, insha allah)

tahun ni, gue rasa nak berhenti merungut dan comdemning other people, berhenti complaining dan ranting.
i hope to focus more on improving myself, dari segi keagamaan. its all about towards syurga.

but, can i start from march onwards?
i know i can be keji sometimes. but something's gonna happen on early march, and i cant guarantee i wont do sinful things.
keji.
saye janji, after that, i'll start!
baby steps.

and,
and if nothing happen, as in the job grade and the life grade (kalo x nampak2 jugak mcm jodoh nak sampai),
i promise myself i'll start looking for a better opportunities oversea nextyear.
i really think i need to migrate.
(sekarang rase mcm tu, tataula nextyear rase cemane haha).
NO, not because of the money. but i just want a new fresh air.
and NO, im not like other malaysian yg suke condemn malaysia tuh,
merungut2 psl malaysia itu, malaysia ini, psl tax, pasal government,
mcm kawan saye yg sorang tu, kondem mcm nak rak, tp, ptptn pon xnak bayar, pastu x boleh keluar negara, saye ckp dgn dia, airasiaXL ke london etc tu dah dibubarkan, jgn sampai nanti airasia dah bankrap baru awak dpt pergi luarnegara! :D

and so, 2012 will be a challenging year for me.
in order to migrate, i want to spend more time with my family
& also my closest friends this year.

nextyear, nextyear we will see.
ini hanya impian, tak salah kan kite punya impian?

currently listening to:zikir munajat on utube.
currently feeling:calm
i wanna be:a supermodel

Tuesday, January 17, 2012

++menghapus jejakmu

terus melangkah melupakanmu
lelah hati perhatikan sikapmu
jalan pikiranmu buatku ragu
tak mungkin ini tetap bertahan

perlahan mimpi terasa mengganggu
kucoba untuk terus menjauh
perlahan hatiku terbelenggu
kucoba untuk lanjutkan hidup

engkau bukanlah segalaku
bukan tempat tuk hentikan langkahku
usai sudah semua berlalu
biar hujan menghapus jejakmu

lepaskanlah segalanya
lepaskanlah segalanya

Monday, January 16, 2012

++u belong to me

See the pyramids around the Nile
Watch the sun rise
From the tropic isle
Just remember darling
All the while
You belong to me
See the market place
In old Algiers
Send me photographs and souvenirs
Just remember
When a dream appears
You belong to me

And I'll be so alone without you
Maybe you'll be lonesome too

Fly the ocean
In a silver plane
See the jungle
When it's wet with rain
Just remember till
You're home again
You belong to me

Friday, January 13, 2012

++That karaoke place

ive been meaning to blog about 'that karaoke place' everybody's talking about..
i mean, about the people who went to such place..
i read it in chic's blog,
and also i have a friend who told me that his chinese-colleague (who is married with 2 kids) always, ALWAYS, ajak him to tag along to that kinda karaoke place..
(lucky this friend of mine ni jenis baik, pfufff)..
plus, a friend of mine pon ade citer gak..
plus, erm.. takpela.. i dun want to mention names.. tsk tsk...
and this is not a normal karaoke place, where we can choose songs to sing,
we can also pick a girl who will do anything, ANYTHING! that u like her to do to you. ANYTHING!
(and of course, one can do anything he likes to her too)
(ya Allah, ngilunya)

but then, i realized. i am not good either!
i have alot of sins.
bukak tudung, pastu insaf, pastu 'ter'bukak balik especially during 'sosial' gatherings or when i go to the nearest mall, dgn alasan malas, or baru bangun tido tetibe ajak kluar, so on so forth. me with my alasans. sigh~
solat pon koyak sane sini, especially subuh's prayers, especially when i went outings, especially itu, especially ini..
i have alot of sins!
melonjak gembira when malaysia scored a goal against our biggest opponent at bukit jalil stadium, and hugged each other joyfully(the other gender).. in public. tapi pakai tudung.
whr did your kesopanan dan kesusilaan went to has1fah?
watching sinful movies.. doing sinful things..
mengumpat almost everyday!
awholelot of other sins. ya allah!

i am not saying 'yes, its ok' to the people who went to such service.
they will get their 'balasan', di dunia or di akhirat, wallauhualam..
but, i am looking at how sinful i am. a sin is a sin, no matter what kind of it.

i better be improving myself.. insha allah.

*new year's resolution numero uno:
stop condemning other people, start improving myself. amin.

currently listening to:a thousand years - christina perri
currently feeling:sad :(
i wanna be:a good muslimah. amin.

Wednesday, January 11, 2012

++the one with the new year eve cum bday celeb

*might contained inappropriate pic for sore eyes, and also inappropriate grammar mistakes.

wat happen on new year's eve?
went to huda's private party at the zone hotel & residences, near KLCC.
so, we got to view fireworks from up there, instead of watching it from below (as to what i normally did, biaselah miskin kan, join the crowds tgk kat dataran2 yg menganjurkan aje sokmonye)(not that i am rich now, x langsung pon)(kenape kene explen ni???)...
why do i need to blog this?
sajeje nak meriak kat stalker2 yg sokmo google aku tuh.. kau ado?
(ok saye rase saye akan dilit ni after some times, sbb akan insaf, haishhh)

ok back to the party.
i was up there before elle and the gigs.
and when she arrived, i was the one who open the door, and i closed back the door after both elle and her fren nih masuk dalam.
that was it, that was the 6 of us. complete entry.. tibe2, the door bell rang. just after i clsed the door. aik??
dewi, who already sat down and waited on the sofa even before i arrived shouted:
"che pahhhhhhhh, ko tutop pintu tak kasi kawan elle masuk!!! ahahahhahahahha"
ahahhahahhahahhahaha
rupenye elle dtg ber 3, not ber 2 only :))))))))))))))))
so, i open back the door and sorryyyyyyyy.. mamat tu dah gelak2 dah kat luar..
and that was that.. jugak.

after that, i went inside the room to get slippers to wear,
when i got back to the living room, elle tgh bukak a box of red velvet cake,
and its for me!!!!
"che pah, happy birthday!"
boy, was i shocked!
elle and her surprise-cake, tidak dpt dipisahkan.
(lastyear (2010), she surprised me (together with niesa and mirul & halu & encik boss tuh) with a cake gak on my birthday at JB, we went to karaoke at one of the superstar's club that nite, tetibe waiter tu dtg bawak a whole cake.)
pehh, sgt menangissssss. i love u elle!!!

so, new year's eve turned into my birthday celeb too. really thanxalot elle and huda and dewi and lynn and toppo and appy!

appy (or elle?) got me the most precious bday present ever, the one i long for setiap kali kite jumpe kan?hehh.. vitamin w. so well, hnm.. nothing happen.
i am basically demam (mc the the day before), i finished 2 rounds of antibiotics supply from 2 different clinics, 2 bottles of cough syrup, tp batuk mmg non-stop, even until today pon nya.. and, i got athma attack (very very minimal), so i said avoid walking/jumping/i nak rest je, if they want to go out, hrc or watch fireworks, i wanted to stay in the room.
diorg sporting, all of them stayed in the hotel aja. tayah aku sempot2 nak kene begerak kemanemane.
so, i wd say, my immune system was quite heavy that nite. baru telan pil antibiotik yow.
ade kenemene ke? or maybe vit w terpakse menyeberangi kahak2. dunno. but nothing happen.
i managed to sleep well at 5am. i think i am normal. kan? tatau lah.

and then, there were alot of pictures. i posted them in fb, instagram, tumblr, semua tempat aku nak show off. i was happy that nite, and i dun want to forget that there are people who can make me happy instead of remembering the 1 person i dun want to.. (but still seeing)(literally)..
ah abaikan. and here, ofkos i'll upload here too. its my blog maa..

*and there goes my new year's resolution utk tidak menerbangkan bebende yg takboleh diterbangkan lagi... huhuk..













currently listening to:adele set fire to the rain
currently feeling:sad pulop
i wanna be:a rokstaaaaaaaa

++the one with karaoke

this is new
went to a karaoke place last weekend, the name is loudspeaker.
basically, we planned to go to our normal karaoke place, kbox at ss2.
but the place is closed.
so we went to this loudspeaker at kota d4mansara.
the choices is not as many as kbox or redbox or neway, but it sure got more new songs compared to them. and many chinese song.

one of the jakonest moment is the way we can choose the song to sing.
remote control is a way, but there is also this small screen beside the sitting place where we can touchscreen it, even slide mcm gune iphone/tablets.
pehhhhhhhh.
ok tu je nak citer.
gamba menyusul.









currently listening to:set fire to the rain
currently feeling:mengantuk
i wanna be:a supermodel!

Tuesday, January 10, 2012

++Break Your Heart

lagu yg player2 suke nyanyikan. thanxalot! korang mmg akan dpt karma nye, ko tunggu aje lah turn ko!
(mode: geram ==" tududu)


Now listen to me baby
Before I love and leave you
They call me heart breaker
I don't wanna deceive you

If you fall for me
I'm not easy to please
Imma tear you apart
Told you from the start, baby from the start.

I'm only gonna break break ya break break ya heart

Theres not point trying to hide it
No point trying to evade it
I know I got a problem
Problem with misbehavior

And I know karma's gonna get me back for being so cold
Like a big bad wolf I'm born to be bad and bad to the bone

If you fall for me I'm only gonna tear you apart
Told ya from the start.

Monday, January 9, 2012

++

Repost this in instagram today.
Dunno if u can eat this type of ginger cookies!

++Set Fire To The Rain

this song stucked really hard into my brain.
been replaying it whole day.

I let it fall, my heart,
And as it fell you rose to claim it
It was dark and I was over
Until you kissed my lips and you saved me

My hands, they're strong
But my knees were far too weak
To stand in your arms
Without falling to your feet

But there's a side to you
That I never knew, never knew.
All the things you'd say
They were never true, never true,
And the games you play
You would always win, always win.

[Chorus:]
But I set fire to the rain,
Watched it pour as I touched your face,
Well, it burned while I cried
'Cause I heard it screaming out your name, your name!

When I lay with you
I could stay there
Close my eyes
Feel you here forever
You and me together
Nothing is better

'Cause there's a side to you
That I never knew, never knew,
All the things you'd say,
They were never true, never true,
And the games you play
You would always win, always win.

[Chorus:]
But I set fire to the rain,
Watched it pour as I touched your face,
Well, it burned while I cried
'Cause I heard it screaming out your name, your name!

I set fire to the rain
And I threw us into the flames
Where I felt something die
'Cause I knew that there was the last time, the last time!

Sometimes I wake up by the door,
That heart you caught must be waiting for you
Even now when we're already over
I can't help myself from looking for you.

Saturday, January 7, 2012

++

Kalo nak happy, hati kena kering..
Takmo sedih2 okeh!
Sent from my iPhone

Friday, January 6, 2012

++Doa Solat Dhuha

Still cant help falling in love with this doa & bergenang airmata each time playing it.
mashaAllah!


“Ya Allah bahawasanya waktu duha itu waktu duhamu, kecantikan itu ialah kecantikanmu , keindahan itu keindahanmu, kekuatan itu kekuatanmu ,kekuasaan itu kekuasaanmu dan perlindungan itu perlindunganmu “. ” Ya Allah jika rezekiku masih di atas langit , turunkanlah dan jika ada di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar mudahkanlah, jika haram sucikanlah. ,Jika masih jauh dekatkanlah. Berkat waktu duha, keagungan, keindahan, kekuatan dan kekuasaanmu, limpahkanlah kepada kami segala yang telah engkau limpahkan kepada hamba-hambamu yang soleh”

++10 tips melupakan

source: http://scaniaz.blogspot.com/2011/06/tips-melupakan-orang-yang-dicintai.html
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10, semuanya aku gagal!

Jika putus cinta atau bercerai tentu ramai yang merana kerananya. kecuali jika anda seorang yang kuat semangat.Ataupun jika anda merasa senang untuk mendapatkan pengganti.Bukan mudah nak mengambil keputusan untuk bercerai terutama jika ada anak-anak yang akan menjadi mangsa perceraian ibu bapa.

Tetapi jika sudah tidak boleh lagi nak dielakkan maka anda harus berusaha untuk melupakan bekas kekasih atau bekas suami.Yang paling susah adalah memadamkan kenangan yang bersarang dihati sebab setelah lama hidup bersama tentu sudah banyak suka duka yang dilalui.

Cara-cara berikut mungkin boleh membantu anda untuk melupakan bekas kekasih atau bekas suami :

1. Anggap dia tidak pernah wujud.
Ini mungkin susah sikit jika anda mempunyai anak. Maksudnya walaupun anda mempunyai anak dengan bekas suami anda mestillah kuatkan hati dan anggap semuanya tidak pernah berlaku. Bukannya untuk menidakkan hak suami untuk bersama dengan anak. Lebih mudah untuk melupaka bekas suami atau bekas kekasih jika dia yang melukakan hati anda terlebih dahulu.

Berhentilah berangan yang dia masih lagi milik anda dan janganlah anggap mereka sempurna dan jangan terkena pujuk rayunya, maka hubungan anda akan terjalin kembali sedangkan hati sakit mengenangkan setiap perbuatannya. Aggap sajalah dia tidak pernah wujud dalam hidup anda, dan kalau anda masih sanggup menerima perbuatannya yang menyakitkan hati maka anda kembalilah..! Tapi jangan harap dia akan berubah 100%.

2. Tutup buku.
Tutup serapat-rapatnya semua perkara yang pernah anda lakukan bersamanya jika anda benar-benar mahu berpisah dengannya. Anda harus ingat bahwa anda mahu menamatkan semuanya, anda mungkin akan bertemu dengan orang lain yang lebih tepat untuk anda, itu tidak mustahil. Jangan sesekali bertemu dengannya lagi jika sudah berpisah.

3. Jangan hubunginya lagi.
Ini satu perkara yang mesti anda amati, apabila anda memutuskan untuk menamatkan sesuatu perhubungan ambil perkara ini sebagai sesuatu yang serius. Jangan sesekali hubunginya lagi kecuali jika anda ingin rujuk kembali, tetapi biarlah anda fikirkan semasak-masaknya segala keputusan yang akan anda ambil nanti.
Memang susah untuk melupakan seseorang yang sudah terlalu lama hidup bersama kita yang pernah kita cintai tetapi ianya bukan mustahil. jangan ber SMS atau email atau telefon dan jangan bertanya dengan kawan-kawan yang mengenalinya.

4. Sibukkan diri.
Anda akan punya banyak masa untuk diri sendiri, anda boleh sibukkan diri dengan pergi gim atau berjoging atau boleh juga mengikuti bengkel atau kelas yang anda minati yang anda tak berkesempatan untuk ikuti dahulu. Jika anda rajin ke gim tubuh badan anda akan jadi lebih sihat dan cantik, dan tak mustahil anda akan dapat pengganti yang lebih baik dengan lebih cepat. Kalau takpun sekurang-kurangnya anda akan merasa sentiasa sihat dan cergas.

5. Lupakan semuanya.
Memang kadang-kadang anda harus berhati kering untuk melupakannya. Ini semua untuk kebaikan anda juga, membuang semua memori agak sukar jika anda adalah seorang yang melankolis. Tetapi sampai bila anda nak berkeadaan seperti itu? Mungkin dia sedang bersenang-senang dengan orang lain apagunanya anda bersedih dan menyimpan memori cinta luka lagi. Belajarlah menjadi orang yang kuat pada hati dan tubuh badan.

6. Jauhi kawan-kawannya.
Anda perlukan pengorbanan jika serius mahu melupakan semuanya. Hal ini mungkin agak sukar terutama jika kawan-kawan dan keluarganya memang rapat dengan anda. Tetapi ianya baik untuk diri anda sendiri, dan jauhi juga tempat-tempat yang biasa anda pergi bersama. Hal ini memerlukan masa tetapi jika anda cekal anda mampu melakukannya. Biarlah hal ini berlalu dan anda jangan jadi orang yang lemah semangat dan jadi gila talak. Anggaplah semua yang berlaku ada hikmah yang tersembunyi disebaliknya.

7. Jangan simpan barang-barangnya.
Apabila anda sudah maju kehadapan jangan sesekali berpatah balik atau menoleh kebelakang lagi. Apabila anda mulai mengingati kembali kenangan-kenangan bersamanya, apa sahaja barangan yang diberikan atau gambar-gambar ia akan mengingatkan lagi anda kepadanya. Simpan saja gambar-gambar kenangan tersebut disebuah tempat yang berkunci dan jangan sesekali melihatnya kembali.

8. Keluar bersama kawan-kawan atau anak-anak.
Kenangan seringkali membuatkan kita terbuai-buai dengan perasaan. Apabila kenangan datang menjelma kita takkan merasa kuat untuk menahannya. Tetapi hal ini dapat diatasi jika anda benar-benar mahu melupakan segala perbuatannya yang menyakitkan hati anda. Keluarlah dengan kawan-kawan atau ajaklah anak-anak pergi bercuti ketempat-tempat yang anda tak pernah pergi. Mungkin hal itu akan dapat membuatkan anda melupakannya, jangan pulak menjadi sedih kerana anda tak dapat lagi bercuti dengannya. Buang jauh-jauh bayangan dirinya, dan hadapi hidup yang baru. Anda mampu melaluinya jika anda mahu dan anda harus bersedia untuk itu.

9. Pergi beriadah.
Mungkin sewaktu anda masih bersama dengannya anda tak pernah atau jarang beriadah. Maka inilah masanya untuk melakukan semua itu. Pergilah beriadah dan bersukan supaya anda merasa senang tidur dimalam harinya. Jangan peruntukkan masa untuk berangan lagi dengan bekas suami atau bekas kekasih.

10. Selalu ingat perkara buruk dan hal yang menyakitkan yang telah dilakukannya.
Jika anda masih selalu memikirkan dirinya mungkin susah untuk anda meneruskan kehidupan baru tanpa dirinya. Jangan sesekali mengenang segala kemanisan sebab nanti anda akan sakit menanggung rindu dan menjadi gila talak pulak.

Yang berlalu biarlah berlalu, jodoh anda mungkin tidak panjang dengannya tetapi bukan bererti hidup anda sudah berakhir disini. Jangan fikirkan ini yang anda dapat setelah segala cinta dan pengorbanan yang anda berikan padanya, jika anda berfikir demikian anda akan mengasihani diri sendiri dan anda tidak akan dapat meneruskan kehidupan yang masih panjang.
Semua yang berlaku ada hikmah disebaliknya…

currently listening to:dev - in the dark
currently feeling:sad
i wanna be:a supermodel~

Thursday, January 5, 2012

++

rm 5.55 !!!!!

currently listening to:taylor swift the story of us
currently feeling:kenyang, literally
i wanna be:an artist

++It Will Rain


If you ever leave me, baby,
Leave some morphine at my door
'Cause it would take a whole lot of medication
To realize what we used to have,
We don't have it anymore.

'Cause there'll be no sunlight
If I lose you, baby
There'll be no clear skies
If I lose you, baby
Just like the clouds
My eyes will do the same, if you walk away
Everyday, it'll rain, rain, rain

Oh, don't just say (don't just say) goodbye (goodbye),
Don't just say (don't just say) goodbye (goodbye)
I'll pick up these broken pieces 'til I'm bleeding
If that'll make it right