Monday, July 13, 2009

++386 sg tua bbq

intipati weekend lalu
1. mmg kambing sunggoh. warrie & irina & i bercadang nak gi lari2 mengelilingi tasik metropolitan jumaat malam, tp, tasik tu tutup jam 8pm, so kami tuka lokasi kpd desa park city yg juge dekat kepong. tapi akhirnye disaat2 akhir ialah kensel kerene warrie telah demam dan berase loya2 tekak. drpd dia blasah je join belari dan akhirnye terpengsan dan kami terpakse mendukungnye, lebih baiklah kenselkan sahaja.
*alasan malas* hehe
2. love love love love love
oa&zul & sue & ku telah berpiknik di sg tua pade pagi sabtunya.
saye sangat suke acara bbq & mandi2 sungai besame kawan2 di hari minggu. walaupon o'a telah berjanji utk mengjemputku pade jam 830am, tp akhirnye dia tiba pade jam 10am moerkhhhh hahahaha, tp, atlis, finally we arrived safely at sg tua dan safely buat bbq and safely mandi2 sejuk and safely return back home.
gambar2 lucah akan saye sisipkan di akhir rancangan ini.
3. kemudian saye pergi menjenputjenput atuk di airport yg telah ke pangkuan semenanjung malaysia pade sebelah malam sabtu itu.
4. walaupon tidur pade jam 4pagi, saye & atuk itu terpakse bangun awal kerana mahu mensamakki rumah kakcyn di k4jang. maka, pagi ahad yg indah telah dicemari dgn acara menggali tanah dirumah o'a, kemudian, bermandi manda air tanah lah di rumah kakcyn di k4jang. 7 kali basuh kan. maka, pinggangku ialah kejang.
atuk pule telah mengeluarkan satu fakta bongok iaitu org dulu2 tu diorg samak dgn air tanah sbb dulu takde sabon. pastu kene basuh pule dgn 7 kali air tu supaye tanah tu hilang sepenuhnye.
saye pule keluarkan fakta bongok saye iaitu sabun dgn tanah tak same, sabun yg paling kuat pon tak dapat nak keluarkan sejenis kuman yg ade pade anjing/babi sepertimane tanah boleh. hohh? pandai2 sahaja. abaikan sahaje. buat sahaja ikot syarak..
5. setelah itu, saye dan atuk itu bergegas pule berlari2 anak ke arah oneutama utk menonton "public enemy" bersame2 pasangan o'a&zul. ouh shit johnny depp adalah sgt kakkoi okeh. urghh sedapnye pipi dia. saye suke pipi jonidep! nyam nyam.
6. selepas movie tersebut, kami menjamu selere di carls jr, dan tadaaa, kami menyambung pule dgn menonton ice age 3D pade jam 9mlm itu di panggung yg same. hebbat sungguh 3D itu. sudah lame rasenye tidak menonton secare 3D begituh.
dan ice age tu sgt best!dan funny!dan menggembirekan.
7. selepas melepak sebentar di almadina, kami pon pulang beradu.
sekian, wabillahi taufik walhidayah, wassalamualaikum warahmatullahhiwabarakatuh.

tutoplah windo jike tidak mahu menonton gambar2lucah saye dan kawan2.

ini didlm kerete. selepas jeput sue kat tmn melati.


oa boleh bace paper dlmkerete berjalan! kalo aku konfem muntah.


abang driver :D


nak sampai ah...


kite mandiiii duluh.



bertungkus lumus bakar ayam secare berlakon:D:D







MAKAN time..



picture source: atuk's Nikon D80
currently listening to:once - aku mau
currently feeling:sad :(
i wanna be:a supermodel

5 comments:

sue said...

JANGAN! jgn masokkan gamba2 aku kat blog ko. Hanyalah emel..

hanablooming said...

lapornye aku tengok gambar ayam korang tuh... rase cam nak makan monitor nih jer...laparrrr

sue said...

tsk.. hampeh. dia letak jugak..

videL kuchiki said...

summimassen. satu hari x bleh masok blogger.com mahupon apepe website blogspot.com. huhi.

videL kuchiki said...

ana: silekan makan monitor tu supaye ko gemok sikit:))