Wednesday, July 8, 2009

++381 the new shocking pink

tadaaaaaaaa~
the new shocking pink shoes inspired aka tiru kasut sue sbb nampak dia pakai mcm comel(walopon aku pakai takdele comel sgt sbb kaki aku besa gabak xD)
sanggop gi pavilion saat2 akhir semalam, dah kol 5ptg kot, tetibe ajak sue pegi pavi kihkihkih. i was more interested in the grey color, tp, takde saiz T_T.

dah name pon shocking pink, gambar pon shacking :D. lantaklah.




picture source: videl's sony compact digicam
currently listening to:NA. br sampai ofis, terus berblog :|
currently feeling:tensed!!! apsal???sesukehati tuka department aku???????
i wanna be:a supermodel!~

3 comments:

asitoquehebbat said...

kau tahu tak gamba kau tu bukan kasut yg menyerlah tapi barang lain.... marketing beb.. marketing. kalau aku tak beli dulu.. sure aku tak terpengaruh nak beli kasut tu skali ikut kau.. slaps..!

videL kuchiki said...

ahahahahaahahhahaahah...
gagal lah.. kene belaja care2 marketing lah, mmg tableh bukak online shop/s lah aku ni nampaknye nanti..:))

sebenanye agak segan nak mengamek gamba, ramai org nampak kalo obvious.. ni dah abis x obvious dah ni :">

melloyz said...

patutkah aku beli gak .. kekekek