Wednesday, July 22, 2009

++392 the one with the memories

If you read this, even if we don't speak often, post a comment with a memory of you and I. It can be anything you want, either good or bad. When you're finished, post this paragraph on your own blog and you'll be surprised at what people remember about you.
( pleasant surprise I hope :)) )

currently listening to:search - seroja
currently feeling:malas nak keje
i wanna be:a supermodel

10 comments:

eLLe said...

sayang selasih..
kita mula kenal awok sejak kita nak website download citer korean, fullhouse.

love u..

Pojan said...

terlalu banyak memory bersama chepah.

tah kenapa kalau ingat ko, mesti ingat food skalik eg: Chepah memberi aku sambal bilis semasa di skolah dulu. ikan masak sambal cili padi mak ko yang gile babas pedas sampai berdenyut2 lelangit aku

Pastu aku ingat time aku dgn babed gi rumah ko kat pasir ambo kuala pilah.

Pastu aku ingat aku gi makan kat mcD karamunsing dgn chepah lepas tu chepah mengeluarkan kata kata wisdom yang tidak boleh dilupakan. Which i cannot ripit di sini. hahaha

videL kuchiki said...

elle: love u too :*emmuah:))
pojan: ahahahaha kata2 wisdom yg aku sendiri lupa :))..

addved said...

bila ingat kat ko, aku akan ingat ace of base tarian unik daripada 3 stooges & masrina (?) ... aku x ingat lah canne kalian berdansa tetapi ko salah sorang kan?

owwek said...

byk juge memori ngn ko nih cpah...
salah satu....nyanyi lagu pupus di kala2 kesejukan di spain...siap part dudududuuu...heheh

videL kuchiki said...

ade: yesss akulah tu yg menari lagu ace of base 'i saw the sign' & 'dont turn around' tuh muahahahha:)) (rasenye mcm dgn irina pon ade, dgn monno pon ade, dgn mas pon ade, 2-2 lagu dilain2 occasion)
owwe: hooooo yehrite aku engat lagu pupus tuh! byk2 lagu, lagu pupus jugak yg kite dok teriak2kan kat spain tu sambil lupe2 lirik:)))

asitoquehebbat said...

banyak sgt la memori. tp aku cam pojan gak, igt cikpah je igt food. yg paling ku igt cikpah, adelah memori di san fran steak house midveli. aku n ko n sorang lagi (imah ke oa?.... tgk... ko sgt teserlah sampai aku tak igt sape sorang lg) makan sampai gi toilet gi BBrock dulu then sambung makan. hehehehe...

melloyz said...

emm byk seh memory aku ngn ko.. dari sekolah.. pastu ke awal2 aku keje.. ke uk lak tu..
aku confuse ni nak list yg mana.. aku list pasal makan gak le.. cik pah kalau makan sure makanan tu nampak sedap .. walaupun kekadang biase je.. pengacara jalan2 cari makan

wawie said...

hahaha..i saw the sign..aku pun ingat.
aku ingat ko ngan beg polkadot ko yg 4 stooges pakai tu. pastu ko juga adalah teman aku mengayam ketupat yg setia. hehe.dan banyak lagi lah.

videL kuchiki said...

sue: yerrr aku sgt mengengat peristiwe di sanfransteakhouse tersebut. name nak makan buffet mahal2, patu perot penoh, patu nak membuang la kekonon, tp mcm x bejaye. :))

Imah: ahahahahah confuse nak list yg mane satu eh?? ahahahah mcm maria tunku sabri ek. bolehla nanti aku apply keje tu bile maria tunku sabri dah pencen nanti :))

wawie: yosh! mengayam ketupat ialah hobi! siap bukak konferen-chat semate2 nak ngumpat status fesbuk org lain muahahahahhaha