Wednesday, February 21, 2007

++039 the bespren's wedding : laily & hilmi

eehehheh.. i arrived safely at our hotel family suite room around 2am saturday morning.. lantas terus mengkiokkan diri didalam kegelapan malam2 yg romentiks..nyumnyummmm~


inilah view daripada bilik yg tidak tinggi. 7th floor.


kemodian, kami mempergi k.t. pagi ituh.. kononnye nak kejar time laily nikah, tapi tak sempat pong :-j. pastu, mcm traffic bejalan jalan kura2, dan didepan plak ade kancil aneh bertayarkan tayar kereta kembara ke hape? ko pikir ko rok ah?


kemudian, kami sekereta ialah menyumpah2 makcik busuk yg buat map kat kad kawen tuh [read: lailybusuk], sbb map dia sgt laaaaaa tak membantu. dia pikir kiterang ni org tganu???? hnsf hnsf.. maka, tepakse tanye org yg lalulalang: budak naik motor tuhaa, dan tepakselah semorang mcm nak bercakap slang tganu kan???

sile perhatikan papan tanda rumah lely tuh: 'HJ MAN BOLA' ngehehehe, mempandangkan ayah lely ialah coach bola sepak perlis. 8-x.


inilah dia HJ MAN BOLA nyer... yg pakai speki ittewww


kitak makang duluwwwww


makcik nih sebok nak begambo, anak dok menguwekkk.. wuekkk.. simolat tuh montah kat ai :(( jahat tauuuuu :((

 hehehe, memperkenalkan laily's big 'biarlah rahsia' :
ok. weird that i loike this picture. hehehe, laily jgn marah yeh. :D
aksi bebas gittew.
dan kenapalah 'e' dan husna pandang guek? guek tatau wo.

rite after the wedding at laily's, kamik pon polang ke hotel lain dan tido sepam. setelah kojol agak lame, daku pon bangun dan mandi. dan besiap2 untuk merayap nih:
kami dibawa pergi oleh sepasang kelamin ke makan budokkkk!!! 8-x
kami tidaklah kemanemane melainkan ke pantai batu buruk yg tidak nampak buruk pong :-??

yyyyyyyyyyyyyyyyyyyay berchandha di paserang pantaing.

setelah penat berlari2an pantai, kami pong pekene air buah gelas beso. pow si trex busuk. ekeke. nyummmmms...

pade keesokan paginye pule, kami mempergi ke wedding eye-t pula. eye-t ialah budak surr3y juwer ye.pengapit dia ialah henseng lah :">
cari brg tersembunyi: mekap-man dia. pon hemsem yewwww :-j. yg baju ijau ye yew.


kemudian, sbb bob ialah satu2nye kejadian lelaki dlm geng kami, make harus amek gamba ngan bob the cameraman..

dan mcm biaselah, amek gamba reramai ngan penganten.

kemudian, wow, hehehe, wow sbb bawak kete manual. tapi, daku bawak kat hi-way je :-".
dan, singgah makang sateyng k4jang. emmmphhhhh, satey ialah my ice ice baby. dadah.

eh, begitu lekasnya waktu berlalu eh?
penat, tapi, cukop beertinya percutian kali ini, kerana, daku butoh kan sebuah perhentian lain.
[ok, guek tgh dgr lagu indon yea]
moreeeeee pictures at my fotopages
currently listening to: sheila on 7 - anugerah terindah yg pernah kumiliki
currently missing my soulmate. whoever u are.
i wanna tgk wayang ah :(

6 comments:

naiza said...

hoorayyy leli sudah menjadik isteri orang.. congratulations!!

sorry gue tak dapat hadir.. kena gi melawat sedara mara la pulak kan.. anyways.. semoga kekal sepanjang hayat..

kenapa aku comment macam inilah blog leli ek.. hehehe.. sorry cpah.. and thanks sebab bawakkan hadiah gue kepada puan laily..

videL kuchiki said...

berbuat mcm blog sendiri nampaknye
[-(

*yor welkam*

melloyz said...

tumpang lalu cpah :

Leli ... congrats .. sungguh lawa nye anda .. sorry ekk tak dapat datang ... takpe nanti kita datang mase anak u kawin ekk .. :)

videL kuchiki said...

=))))))))
imah bengong!

lecoq said...

hi.. i'm backkk ;))
thank you very much my dear frensss muaahh2 semoga kita sume slamat2 sokmo yeh :)>-
skang kita tunggu miss videl n miss imahan lak yayy!

psst chepah.. jom lepak.. i dah single balik nih hukhuk

videL kuchiki said...

moerkhhhhhhhhh
finally ure back. i hate ur map!!!

[pst.. apemacam ?? bes tak dahkawen? ;;)]