Wednesday, February 25, 2009

++322 the one with bukit tinjau di tengahmalambute

1. there's this huge transformation (re-organization) in the whole department, which will effect the whole building. i think there'll be major physical movement from one floor to another too, only not yet being implemented. the new department i'm into scares the shit out of me. most of the people are either bosses, or bosses's bosses. diriku tapak sulaiman gile babi. i cant even smell what's my future will look like. susah dowh nak naik kalau beginih. or shud i juz remarks, there's no future for me here. huhuhu.

2. about jason mraz. finallyyyyy, someone has written something that i wanted to express long time ago. time kasehlah sue kerana tapayah susah2 aku nak memikirkan ayat. read:http://eetebb.blogspot.com/2009/02/mr-z.html. exactly sue.
sue ni mmg up to date sikit bebanding guek, dulu, dia jugaklah antara elemen yg mengbuatkan aku suke u&i both tuh sbb blog dia dok bubuh bgm tuh. cranberries, lifehouse, coldplay, tuh sume tuh dia gak pengaroh guek.. pening2 kepale lah kirenye dgr dia dok ulang2 lagu krenberis tuh dulu tuh, sampai aku beli kaset dia.. she's like my 2nd boyfriend hehehe.. (eja is 3rd boyfriend sbb eja suke pengaruh lagu set2 jiwang sikit)
ah wateva.

3. ever heard about bukit tinjau? or lookout point they called. kat ampang ateh bukit menuju ke hulu langat sanun tuh. somebody dragged us to that lookout point lastweek, at tengah2 malam bute. dah nak tido nak tinjau apenyer?
wateverrrrrrrrrrrrr.






















































currently listening to:peterpan - yg terdalam
currently feeling:T_T
i wanna be:a supermodel

1 comment:

asitoque said...

wah wah wah... sejak bile aku naik pangkat jd no 2 nih... mesti sbb eja ngan oa dah kawen kan.. so pangkat diorang dah turun sket.. hihi... tp lawak ko 29 Feb tu mmg buat aku tertekan la... mmg aku rasa nak tembak je ko lepas ko kate memain je tuh.. mmg ganggu perasaan aku sunggoh a time tuh.. ciss... jgn wat lawak seumpama tu lg dowhh!