Monday, February 6, 2017

++the one with selfies




++the one with the tvseries update

update:
dah abis tgk
silicon valley - best
black mirror - it is a series of short stories, few best, ade yg bosan gak.

now watching
dexter - best
marvels agents of s.h.i.e.l.d & the affair - quite boring (on pause now)

=================================================================================
Ni list of my favourite tvseries (tolong tgk):
Name Status My comment
Breaking Bad Ended best giler
Game of Thrones On break, returns: 2017-06-25 best giler
Sherlock On break, returns: Unknown best giler
House of Cards (2013) On break, returns: Unknown best
Fargo On break, returns: Unknown best
Marvel's Daredevil On break, returns: Unknown best
Mr. Robot On break, returns: Unknownbest
Prison Break Ended best
Modern Family Airing: Wednesday best
Big Bang Theory, The Airing: Thursday best
How I Met Your Mother Ended best
Orange Is The New Black On break, returns: Unknownbest
Marvel's Agent Carter Ended best
Gotham Airing: Monday best
Rules of Engagement Ended best
Brothers and Sisters Ended best
Dirty Sexy Money Ended best
Don't Trust the B---- in Apartment 23 Ended best
Friends (1994) Ended best giler (tgk ulang2)

And these yg biase2 (mostly chiclit), best best kuku yg dah abis tgk dah:
bonnie & clyde, chuck, awkward, happy endings, wedding bands, lovebites, gossipgirl, the crazy ones, cougartown, the exes, friends with benefit, perfect couples, marry me, bestfriend forever, gf guide to divorce, 2brokegirls, gilmore girls, lie to me

These yg best2 kuku, but i havent finished sbb focus kat yg best2 yg kat atas tadi:
californication, limitless, chasing life, devious maids, dropdeaddiva, two and half man, mistresses(US), married, girls, the affair (yg ni mindfucked, tp sbb byk sgt beromen, jadi kami stop tgk, tp aku bakal sambung seordir), suits, shameless, homeland, brooklyn nine-nine, the flash, scandal, arrow, new girl, pretty little liars, crazy ex gf, the royals, scream queens, single ladies, dexter, downtown abbey, greys anatomy, married, divorced.

These yg mcm best dan dah dlod dan belom start tgk apepe pon lagi:
westworld, true detective, arrested development, rita rocks, narcos, sons of anarchy, weeds, masters of sex, empire, threesome, marvel's guardians of galaxy, togetherness, marvel's agents shield, last man standing, falling skies, marvel's avengers assemble, melissa and joey, happily divorce, under the dome, supergirl, best laid plans, bestfriend whenever, bad girls club, the royal bodyguard, the wire, coupling, dc tomorrow

And finally, these yg blom dlod dan blom tgk dan nak tgk bebile nanti:
key and peele (baru tgk beberape episode and sukee), the gf experience, band of brothers, the sopranos, better call saul.