Monday, July 20, 2009

++389 the one with kenduri makan makan

1. sakit pinggang bahu tulang belakang buntut peha dan semualah seluruh badanku!!!
2. makteh cyber called to cancell my order of 'nasik putih+ayam msk merah+kari daging+kailan grg ikan masen+buahtembikai+air' at 4pm! pagi nye mase aku call at 11am to check on the foods status dia tanak pulak ckp taboleh buat kan??? geram betul. lagi 3 jam nak start majlis br nak telepon!
so kami telah menjadi menggelabah ubi (ai sorang je menggelabah actually, atuk rilek2 je mandi secare tenang dan tabah menghadapai cabaran itu).
akhirnye, kami membuat keputusan mengorder drpd kedai di hadapan rumah kakcyn tersebut.
alhamdulillah, si tukang masak tersebut sedia terime tempahan lasminit ituh.
3. BUT still, the majlis yassin went well (utk a beginner mcm ai). thanx u all for coming.
thanx juge kpd pak imam grunge yg diimport khas drpd bandar utama tuh yg bace doa yassin pakai suke2 hati je :)) tp as long as ikhlas dan lahir drpd hati, sudah memadai.

selamat mentontoni pictures yg ade je kat fesbuk tu.

MACIBAIII, tepakse uplod secare manual kerana vtunnel ni disable picture upload punyer function. demit demit.


































try try


picture source: atuk's nikon D80
currently listening to:3 doors down - here without u
currently feeling:still sakit pinggang.
i wanna be:a supermodel~



































9 comments:

Pojan said...

housewarming ke chepah?
rumah sape?
besar gile

hanablooming said...

uioo pah, ko dah beli umah baru ke pah? besaunye umah ko...kongret kongretz

nanako said...

cikpah.. rumah sape nih??

asitoque said...

budus.. ko uplod gak gamba gelojoh mkn tuh..

melloyz said...

cikpah.. dah beli rumah ke? hehehe .. mcm couple baru kawin pindah rumah le :p

videL kuchiki said...

pojan+ana+nana: ni housewarming rumah kakak yance. diorg takde malaysia, kitorg kene tlg buatkan majlis nyer:D:D
sue: gamba terbhaekkk!~ thanx for coming tauuu...
woi imah melampau ayat :p:p..

asitoque said...

kan betul aritu masa kenduri aku terpkir psl imah. tgk2 dia mmg nak kasik komen cenggini..

videL kuchiki said...

:-s imah arituh sue mengumpat ko :-s

melloyz said...

apkah .. yg ko pikir pasal aku? .. ko pikir aku nak kasik comment ni ke? :p