Wednesday, June 19, 2019

++the one with twitter

a silence u CAN ignore, this blog.
haha

i've been hooked and merempan2 in twitter instead, nowadays.
dan sgtlah rajin ig-storying in instagram.
so why bother updating blog? sbb entahlah ni, tetibe rajin.

what's up people who still reads blog?
how are you?
do u ever commented in this blog, or in any other blogs?
why are u reading this boring blog?
skrg ni, twitter pon aku dah tak terkejar, byk gila posting menarik, especially the comments part, utk di baca, the threads, many threads, citer hantu la, politik la, resipi la, gosipla, rahsia negara la.
so many unknown, unbeknownst to us. gituh.

ada bende yg aku x rempan lagi dlm twitter? nothing rasenye, sane (in my private account, not my public account, yes, i have several accounts), i let it out loud. yg private account tu mmg xde follower sgt, just some close friends, dan kekawan yg aku kenallah jugak. so, aku bebas berteriak, mengumpat, gossip, komen, mengutarakan pendapat tanpa dikecam netizen, dan meroyan2 emo-ing about anything.

oklah, summary kpd posting ini ialah, jom kite ke twitter.
haha.

No comments: