Tuesday, February 6, 2018

++the one who redo this old thing

entahlah. i felt like doing quizzes again.
malas nak citer kesah2 sensasi kehidopan ini, cukuplah aku update dgn kuiz2 merepek gini deh.

1. Living arrangement?
Menyewa di rumah flat di tepi bandar. alone for now.

2. What book are you reading now?
beli je rajin, i havent, never, finished reading any. im so lazy.

3. What's on your mouse pad?
not using one.

4. Favourite board game?
dulu2 sukela main monopoly. skrg, hnmmm, dah lama giler tak main, tataula suke ape. omg this type of quiz is soooo not for me. (dah tu kenape ko gi buat lagi hah???)

5. Favourite magazine?
dulu aku suke la all those entertainment mags. pernah subscribe few mcm KLue, galaxy ke ape bende tah lelain. skrg, i'll just read anything dlm phone, or is it everybody?

6. Favourite smells?
skrg suke giler bau eucalyptus. dasar village people.

7. Favourite sound?
ikot mood, same like everybody else. kalo tgh jiwa kacau, nak yg emo emo aje, kalo tgh happy, rase cam nak yg kuat2 yg sampai pecah gegendang telinga dan kalo bole yg live live tuh. dah lamaaaaaaaaaa siotttttttttttt tak pergi dgr live performancesssssssssss. FINE!

8. Worst feeling in the world?
being lied to. tp dah sampai lali pulak. takpelah, Allah kan ada. Dia jaga aku sokmo, walopon sampai tahap jatuh meraung ke ruang paling dalam sekalipon.

9. What is the first thing you think of when you wake up in the morning?
"keje ke ari ni?"
dan cek phone. tp kekdg x sempat pon nak cek, sbb sokmo bangun lambat dan terus g mandi.

10. Favourite colour?
pastel colors & white (for now)(ini sokmo berubah2)

11. How many rings before you answer the phone?
normally secepatnya if i am available at the time.

12. Name of future child?
anything starts with v. vendetta ke, vanilla ke, videl ke. =p hihik.

13. Most important thing in life?
tido!

14. Favourite foods?
nasik with lauk. nasi lemak kecik yg xde lauk walopon sedap still aku x suke kalo xde disertakan dgn apepe lauk.

15. Do you like to drive fast?
dulu ya skrg tidak lagi (gitu)

16. Do you sleep with a stuffed animal?
not anymore. skrg tido dgn jantanz. haha kidding.

17. What was your first car?
kelisa biru

18. Ultimate car/truck?
jeep wrangler rubicon or bmw x6. sandi oh!

19. If you could meet one person dead or alive, who would it be?
dead taknak la. kalo alive, aku nak sgt jumpe dan pelok awok jason wade. amm amm.

20. Favourite alcoholic drink?
red wine

20. Favourite Drinks?
milo. celaka betol sape yg viralkan video takboleh minum milo sbb milo byk gula tuh!!!

21. What is your zodiac sign?
Capricorn

22. Do you eat the stems of broccoli?
Yes. apsal? x boleke?

23. If you could have any job what would it be?
Anything yg kejenye rilek gila tp gaji bekepok2 dan byk benefits pulak tuh. Amin.

24. Ever been in love?
yes and currently in love with budak yg muda 888tahun dari aku! omg im a cougar!

26. Favorite movies?
masih american history x, kill bill2, dll

27. Do you type with your fingers on the right keys?
main blasah je

28. What is under your bed?
some old cds and dust. alot of dust.

29. Favourite number?
8

30. Favourite sports to watch?
Football & anything ade org hensem dan katang. dan bermcm2 kesukanan yg ade lawan2 between Malaysia dan negara lain2 yg mendtgkan semangat kenegaraan.

ok, ive deleted the other 3 more questions. bye.

No comments: